HENKILÖKUNTA

ISMO PALMAMÄKI

Urheilufysioterapeutti, OMT, koulutettu hieroja

Ismolla on 12 vuoden kokemus hierojakouluttajana. Ismo kouluttaa myös laaja-alaisesti eri terveysalan ammattilaisia, erikoisalueenaan erilaisten tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen tutkiminen ja kuntoutus. Vastuualueina on anatomian opetus ja nivelten käsittely.

Kouluttajana haluan tukea, auttaa, kannustaa ja luoda uskoa sinuun ja kykyihisi sekä rohkaista ajattelemaan luovasti.

ALEKSI NIKKINEN

D.O. Osteopaatti, Koulutettu hieroja
Aleksi on toiminut hierojakoulutuksen vastuuopettajana vuodesta 2012 alkaen. Hierojakoulu Otteessa Aleksin vastuualueita koulutuksessa ovat mm. seuraavat: anatomian ja fysiologian opetus, nivelten käsittely, tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

JOONAS KEITURI

D.O. Osteopaatti, Koulutettu hieroja
Joonas on toiminut hierojakoulutuksen vastuuopettajana vuodesta 2012. Hierojakoulu Otteessa Joonaksen vastuualueet koulutuksessa ovat mm. seuraavat: hieronnan pääopettaja, nivelten käsittely, urheiluhieronta sekä yritystoiminta.

JOHANNES KOSKELA

Koulutettu hieroja (erik. nivelkäsittelyt), fysioterapiaopiskelija
Johannes on jatkuvasti lisää opiskeleva tiedonjanoinen opettajamme. Hän haluaa ammentaa jatkuvasti tietoa ja oppia itselleen ja haluaa myös jakaa tietoaan eteenpäin. Johanneksen vastuualueina on mm. seuraavat: käytännön hieronnan, anatomian ja fysiologian opetus sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä nivelten käsittely.

JUUSO YLÄRAKKOLA

Lääkäri, Yleislääketieteen erik.
Juuson vastuualueena koulutuksessa ovat terveyden edistäminen, kansansairauksien tunnistaminen ja ehkäisy, kiputilojen tunnistaminen, lääkehoidon perusperiaatteet sekä nivelsairaudet.

MIKKO KUKKALA

Koulutettu hieroja.
Mikko on toiminut jo pitkään alan ammattilaisena ja tekee vahvasti omaa vastaanottotyötä. Hänen vastuualueensa koulutuksessa ovat mm. seuraavat: käytännön hieronnan, anatomian ja fysiologian opetus sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

KATRI SOIKKELI

Koulutettu hieroja
Katrin tehtävänä on toimia hierojakoulutuksen oppilasklinikan valvojana ja ohjaajana. Katri on myös usein koulun vastaanotossa ottamassa vastaan ja palvelemassa asiakkaita. Katri osallistuu vahvasti oppilaiden ohjaamiseen hoitoklinikalla.

MIA LESTELIN

Koulutettu hieroja (erik. nivelkäsittelyt), fysioterapiaopiskelija
Mian tehtävänä on toimia hierojakoulutuksen oppilasklinikan valvojana ja ohjaajana. Mia on myös usein koulun vastaanotossa ottamassa vastaan ja palvelemassa asiakkaita.