ARKIKOULUTUS

TAMMIKUUN 2019 ARKIRYHMÄÄN ON HAKU AVOINNA

Seuraavat alkavat koulutukset näet alta:

 

TAMMIKUUN ARKIKOULUTUS alkaa maanantaina 14.1.2019 ja päättyy keskiviikkona 27.11.2019.

Koulutus on suunniteltu Opetushallituksen määrittämiä hierojan ammattitutkinnon perusteita vastaavaksi. Hierojan ammattitutkinto koostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Hierojakoulu Otteessa hierojan ammattitutkinnon suorittaminen muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • hierojana toimiminen
  • hieronta hoitotapahtumana
  • hieroja yrittäjänä
  • nivelten liikkuvuuden edistäminen (valinnainen tutkinnon osa)

Valmistavan koulutuksen jälkeen opiskelija voi halutessaan osallistua koulun tiloissa järjestettävään näyttötutkintoon, jonka kaikki osat läpäistyään opiskelija on suorittanut hierojan ammattitutkinnon. Tutkinto on valmis, kun kaikki tutkinnon osat on hyväksytysti suoritettu. Hierojan ammattitutkinnon suoritettanut henkilö liitetään terveydenhuollon ammattirekisteriin ja hän on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia hierojana työelämässä sekä sosiaali- ja terveys- ja liikunta-alan jatko-opintoihin. Näyttösuoritukset ovat maksullisia.

Tammikuussa 2019 alkavan koulutuksen hinta on 1500,00 € (sis. alv.). Koulutusmaksu sisältää kirjallisen oppimateriaalin, teorian ja käytännön opetuksen ja työpaidan.  Lisäksi koulutuksen aikana käymme läpi monta ammatillista lisäkoulutusta (triggerkäsittelyn perusteet, fasciakäsittely sekä urheiluhieronta & urheilijan lihashuolto sekä kinesioteippaus).

Lähiopetuksen ajankohdat:

Maanantaisin klo 09.00 – 17.00

Tiistaisin klo 09.00 – 17.00

Keskiviikkoisin klo 09.00 – 17.00

Haettava koulutus

Nimi

Syntymäaika

Sotu

Osoite

Postinro ja postitoimipaikka

Ammatti

Aiempi koulutus

Sähköposti

Puhelin

Lääketieteelliset diagnoosit

Lisätiedot